De Windhoek

Openbare Basisschool De Windhoek in Terheijden is één van de twee scholen voor openbaar basisonderwijs binnen de gemeente Drimmelen. De school maakt deel uit van OBO West Brabant, waarbij 17 openbare basisscholen zijn aangesloten. Omdat De Windhoek de enige openbare school is in Terheijden wordt de school bezocht door kinderen vanuit het hele dorp.

De Windhoek staat voor goed onderwijs in een veilige omgeving. Kenmerkend voor onze school is de individuele aandacht voor kinderen, de heldere structuur met ruime aandacht voor sociaal/emotionele ontwikkeling en zeer ervaren en betrokken leerkrachten. Doordat alle leerlingen elkaar en alle juffen en meesters alle leerlingen kennen, heerst er op De Windhoek een sterk pedagogisch klimaat waarin respect voor elkaar de basis vormt. Kortom; een kleine school met een groot karakter.

Werken bij obo?

Wilt u ook graag een bijdrage leveren aan het openbaar basisonderwijs in West-Brabant? Overweegt u een carrière als zij-instromer in het basisonderwijs? Dan is werken bij OBO misschien wel iets voor u.  Klik op onderstaande link om de vacatures en andere mogelijkheden te bekijken.

Bekijk onze vacatures

“Een leraar moet met de hersenen
van zijn leerlingen kunnen denken”

- S.W.F. Margadant